Primul COACHING
în TRADING
PRIMUL Proiect de mentorat în grup
într-un timp real cu participaniți
reali și cu rezultate reale.

Mulți vorbesc astăzi despre investiții sau despre trading dar se ascund după niște cursuri care nu valorează nimic fără practică.

Tranzacționează împreună cu noi astăzi și mâine îți va fi mai ușor să faci față crizei !
Pe scurt, despre programul nostru unic de coaching în trading! Planificăm să ghidăm și să învățăm traderii începători să tranzacționeze profitabil.
Dacă sunteți complet nou în lumea trading-ului sau dacă aveți deja o oarecare experiență, suntem aici să vă oferim cunoștințe și îndrumare valoroasă pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a vă atinge obiectivele financiare.

Cum va fi

procesul?
1
TEORIE

Începe cu bazele solide. Vei învăța concepte cheie și strategii de trading, obținând o înțelegere profundă a pieței financiare.

2
PRACTICĂ

Treci la acțiune. Exersează într-un mediu simulat și aplică cunoștințele dobândite în tranzacții reale, dar fără riscul financiar.

3
FEEDBACK

Primește îndrumare de la experți. Beneficiază de feedback personalizat și analiză a tranzacțiilor tale, pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și a lua decizii mai bune

Programul Menrorat LITE te va implica într-o
experiență completă, în care vei învăța și aplica nu
doar tranzacționarea, ci și principii importante din
viața de zi cu zi. Vom pune accent pe
disciplină, răbdare, perseverență
pentru a-ți dezvolta abilitățile și
pentru a-ți atinge obiectivele în trading și în viață
Pe lângă lecții și teorie, vei avea câteva ore dedicate temelor pentru acasă, unde vei putea aplica cunoștințele dobândite.
De asemenea, vei susține teste pentru a verifica cât de bine ai asimilat informațiile și pentru a-ți consolida cunoștințele într-un mod interactiv. Astfel, vei avea oportunitatea de a învăța și practica.
În cadrul discuțiilor LIVE, vom analiza situații interesante sau speciale din piața actuală și de asemenea unele dintre tranzacții ale participanților pentru a oferi o analiză constructivă. Vom explora împreună cazurile în detaliu și vom identifica soluții practice pentru a înțelege piața și pentru a lua decizii asumate și calculate în tranzacționare.
5 săptămâni
50+ ore active
5 discuții LIVE
Ce propunem noi diferit de ce este astăzi pe piață?

 • să încerci împreună cu noi lumea trading-ului
 • să primești direcționare din primele minute
 • să faci parte dintr-o echipă care au aceleași scopuri
 • să vezi cum fac alții și să repeți și tu mișcările
 • să rămâi confident și cu experiență pentru viitor
 • să nu pleci doar cu certificat de participare la curs
De ce ai nevoie
de program ?
Evită greșelile costisitoare
Greșelile în tranzacționare pot fi costisitoare și pot avea un impact semnificativ asupra portofoliului tău financiar. Prin intermediul coaching-ului, vei învăța să eviți capcanele comune și să minimizezi riscurile. Vei beneficia de ghidare specializată pentru a-ți dezvolta strategii solide și a evita greșelile care îți pot afecta profiturile.
01
Sprijin în luptă
Tranzacționarea poate fi o luptă solitară, dar nu trebuie să o faci singur. Prin intermediul programului, vei face parte dintr-o comunitate de traderi entuziaști și vei avea sprijinul și îndrumare constantă. Vei putea interacționa cu alți traderi în grupul de discuții și vei primi răspunsuri la întrebările care apar pe parcursul călătoriei tale în tranzacționare.
02
Accelerarea succesului
Coaching-ul în trading este cheia pentru a accelera procesul de învățare și de a-ți atinge obiectivele. Folosind experiența și cunoștințele oferite de mentor, vei evita să faci aceleași greșeli costisitoare pe care mulți traderi le fac. Vei beneficia de experiența altora și strategiile care au funcționat în trecut, ducându-te astfel mai aproape de succesul în tranzacționare.
03
Unii dintre noi suntem în lumea trading-ului din 2010, iar alții s-au alăturat trading-ului în timpul epidemiei globale Covid19 care pe mulți i-a închis în casă și le-a demonstrat că orice business care nu se poate face la distanță, este în pericol mare.
Nu le cunoștem pe toate dar avem deja reușite în acest domeniu și dacă te alături celor puternici devii și tu mai puternic.
O comunitate de oameni liniștiți , de fete și băieți care nu caută să fie în temă cu toate știrile negative și cu scandalurile mediatice, ci caută să facă profit din toate situațiile care sunt provocate în economie din diferite motive. Poți sta cu frică și aștepta venirea crizei sau poți să te instruiești la maxim pentru acea perioadă.
Cine suntem noi și de ce am decis să mergem la așa provocare și să ajutăm un public mai larg să cunoască tema și da, it is not an easy challenge.
Dacă vrei să ajungi mai repede la obiectivele propuse
și să înveți trading-ul corect, poți folosi experiența mea.

Nu ai nevoie să aduni bani pentru depozitul tău, învață trading-ul corect și primește cont real în gestionare !
Alex Gaswer
Full-Time Day Trader, Investor & Trading Mentor
Ce Bonusuri
te așteaptă
Acces la cursul Trade Like a Pro
Cursul de trading nu constă doar în lecții video pe care le urmărești, ci include și sarcini care trebuie îndeplinite ca temă pentru acasă. De asemenea, la sfârșitul fiecărui modul, participanții susțin și un test de verificare a cunoștințelor.
01
PDF-urile necesare unui Trader
Fiecare participant va primi informații succinte din cursul de trading și strategii sub formă de fișiere PDF. Acest format permite accesul facil și comod la conținutul cursului și strategiilor, oferindu-ți posibilitatea de a le consulta ori de câte ori ai nevoie.
02
3 Strategii de Tranzacționare
Fiecare participant va avea oportunitatea să aleagă strategia de tranzacționare compatibilă cu nivelul său de risc și experiența în tranzacționare. Apoi, respectând regulile să-și genereze capital finaciar personal folosind abilitățile dobândite în curs.
03
Cum ai acces
la Program ?
Prin achitare îți garantezi ACCESUL la GRUP
Din 15 ianuaroe va începe Mentorat Lite

Sunt locuri LIMITATE

dar

 • Poți prinde un loc ACUM cu reducere !
 • INVESTIȚIA în instruirea TA
€2500

€1999.00

ACHITARE
Pentru cine nu este Programul Mentorat LITE?
 • 1
  Hai să fim sinceri, acest program de coaching în trading nu este potrivit pentru toată lumea. Dacă ești în căutarea unui răspuns magic care să-ți aducă îmbogățirea instantanee fără niciun efort, atunci probabil că acest program nu este pentru tine. În trading, succesul nu vine pe un covor roșu tras de unicorni aici este nevoie de disciplină răbdare și desigur perseverență. Dacă ignori disciplina nici nu cheltui bani pe coaching.
 • 2
  Dacă crezi că poți să devii un expert în trading peste noapte și că nu ai nevoie de nicio învățătură sau ghidaj din partea noastră, atunci, desigur, acest program nu este pentru tine. De ce să te complici cu strategii de analiză și gestionare a riscului când poți să tragi la sorți și să te bazezi pe norocul tău fantastic? Sau dacă deja la tine totul e bine tranzacționează liniștit în continuare și adună profit din bursă.
 • 3
  Dacă ești genul de persoană care crede că te poți îmbogăți fără să investești timp, energie și răbdare în dezvoltarea abilităților tale de trading, atunci, din nou, acest program nu este pentru tine. În plus, dacă ești în căutarea unei scheme rapide de îmbogățire, te sfătuim să cauți în altă parte. Nu ne ocupăm de astfel de lucruri și nu promovăm activități dubioase sau ilegale. Lucrăm cinstit ca să trăim cinstit.
FAQ
Ești GATA ??
Prinde un loc ACUM !!!