Termeni și CondițiiTermeni și condiții de utilizare a platformei GENER8PROFIT.COM


Vizitarea și utilizarea site-ului https://gener8profit.com se poate face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

Accesul site-ului și/sau utilizarea oricarei funcționalități a paginilor reprezintă acordul și asumarea dvs. de a respecta în integralitate Termenii și Condițiile.


Prezentul document stabilește termenii și condițiile de utilizare ale Platformei (astfel cum este definită mai jos) de către persoanele care accesează această Platformă (denumit în continuare “Termenii și Condițiile”).

Materialele și informațiile prezentate pe această Platformă sunt concepute având în vedere situații standard. Din acest motiv, înainte de a le aplica la situația dvs. particulară orice informații puse la dispoziție, este necesar să cereți părerea unui specialist relevant activității dumneavoastră.

Prin urmare, platforma GENER8PROFIT nu este răspunzătoare în nici-o măsură, pentru nici-un prejudiciu, de orice natură ar fi acesta, legat de sau rezultat din (i) folosirea articolelor, materialelor, informațiilor sau a oricăror altor date disponibile pe sau făcute disponibile prin Platformă, respectiv cuprinse în newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau în canalul de Telegram privat orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de GENER8PROFIT , direct sau indirect, indiferent de mijloc, digital sau fizic.


Locurile în Platformă sunt limitate la 1000 de membri plătitori.

GENER8PROFIT este o platformă care oferă cursuri audio-vizuale de trading și investing, acces plătit la o comunitate selectă și canale private cu idei și semnale automatizate.

GENER8PROFIT are dreptul de a determina proiectarea, conținutul, funcționalitatea, disponibilitatea și oportunitatea existentei Platforme.


GENER8PROFIT va depune toate eforturile necesare pentru a pune la dispoziție utilizatorului materiale calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul cursului, fără a avea însă o obligație de rezultat.

GENER8PROFIT își rezervă dreptul de a șterge de pe Platformă orice materiale care nu mai prezintă interes pentru public, care necesită o actualizare sau pe care GENER8PROFIT le consideră neoportune sau nepotrivite.

Înaintea ștergerii integrale a unui curs, GENER8PROFIT va comunica celor înregistrați la respectivul curs acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare email și va oferi o perioadă de grație de minim 30 de zile de la prima comunicare și până la eliminarea conținutului în cauză. La expirarea termenului menționat, materialul de curs va fi șters/eliminat, Platforma nefiind obligată să-l re-posteze sau să-l furnizeze, din nou, pentru acces.

Atunci când consideră oportun, Platforma își rezervă dreptul de a înlocui sau actualiza materialele încărcate pe site, care pot fi sau nu parte într-un curs.

Definiții

Conținutul

Orice articole, imagini foto și/sau video, denumiri, discuții pe forum și orice alte date disponibile pe sau prin Platformă respectiv conținute în newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau în orice alt produs care este realizat sau pus la dispozitie de Platformă.

Utilizator

Orice persoană care acceseaza Platforma și/sau utilizează în orice mod materialele, informațiile sau orice alte date disponibile pe sau prin Platformă, respectiv conținute în newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau în orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de Platformă.

Platforma

Sectiunea din Platformă creată ca urmare a inregistrării unui Utilizator (prin nume de utilizator, parolă și alte date solicitate la momentul înrolării), care conține informații despre Utilizator și îi permite acestuia înrolarea la cursuri și la alte oferte informative.

Produs

Orice material cu conținut digital, inclusiv, dar nefiind limitat la: E-books, conținut video, audio-video, audio, foto, conținut digital scris sau instrucțiuni de utilizare a oricaror astfel de produse.

Contul Dumneavoastră

Pentru a putea avea acces la serviciile și produsele contra-cost oferite de către GENER8PROFIT prin intermediul Platformei, este necesar să vă creați un cont personal pe Platformă sau să procurați un abonament lunar care vă poziționează în rîndul abonaților sau a membrilor activi.

În acest scop, vă rugăm să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării Contului.

La înregistrarea Contului pe Platforma și, ulterior, pe toată durata de existență a contului respectiv, aveți urmatoarele obligații:

1. Să furnizați date și documente adevarate, exacte și complete, conform formularului de înregistrare pus la dispoziție de Platformă;

2. Să mențineți și, după caz, să actualizați atunci când situația o cere, datele de înregistrare precum și orice alte date furnizate pe https://gener8profit.com astfel încât să fie în permanent adevarate, exacte și complete; Puteți să vă actualizați orice informație direct din contul dumneavostră de utilizator al Platformei.

3. Să furnizați la solicitarea GENER8PROFIT orice informații necesare în legătură cu utilizarea Platformei.

În cazul furnizării unor informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, GENER8PROFIT are dreptul să suspende contul dumneavoastră. Suspendarea Contului se va face cu o notificare prealabilă transmisă Utilizatorului.

Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi.

Orice accesare a Platformei de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora, din urmă.

Utilizatorul este singura persoană autorizată să utilizeze Contul său, fiind unica parte responsabilă pentru menținerea confidențialității oricărei parole sau număr de cont furnizat de GENER8PROFIT în vederea accesării serviciilor.

Utilizatorul este unica parte responsabilă pentru toate activitățile ce se desfășoară din Contul și cu parolele sale. GENER8PROFIT nu deține controlul asupra utilizării Conturilor și își declină orice responsabilitate față de activitățile derivate în urma utilizărilor sale. În cazul existenței unor suspiciuni față de utilizarea neautorizată din partea unor terți ale parolelor sau Conturilor, precum și indicii asupra oricăror încălcări ale sistemelor de securitate, Utilizatorul își asumă obligația de a notifica de indată suportul GENER8PROFIT despre aceste aspecte.

Plata și Facturarea

Prețurile afisate pe Platformă, la fiecare abonament în parte reprezintă prețul final plătit de Utilizator.

Preturile unitare afisate pe site pot fi modificate de către Platformă, fără ca prețul afișat să reprezinte o oferta unilaterală irevocabilă de a contracta.

Plata se poate face prin oricare dintre urmatoarele modalități: online, cu cardul bancar sau PayPal urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

GENER8PROFIT nu este raspunzătoare pentru procesarea în mod eronat a plății.

GENER8PROFIT nu este raspunzătoare pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizand sistemul de plata cu cardul.

Factura fiscala pentru orice comandă (inclusiv pentru plățile recurente) va putea fi transmisă pe adresa de email introdusă la momentul achiziției.

Abonamente recurente

Dacă selectați un serviciu cu o caracteristică de reânnoire automată („Abonament recurent”), autorizați sistemul de plăți să vă mențină informațiile despre cont și să încaseze din contul respectiv la reinnoirea Serviciului pe care il alegeți, fără nici-o altă acțiune cerută de dvs.

În cazul în care sistemul de plăți nu poate să vă perceapă contul, pe parcursul a 20 de zile va reâncerca facturarea periodic, o data la 3 zile. După expirarea termenului de 20 de zile și în lipsa unei perceperi reușite a contului GENER8PROFIT va suspenda serviciile oferite către dumneavoastră până la efectuarea plății primite.

GENER8PROFIT poate modifica din când în când prețul abonamentelor recurente și vă va comunica în avans orice modificare a prețului și, dacă este cazul, termenul și modalitatea în care puteți să acceptați aceste modificări. Modificările de preț pentru abonamentele recurente vor intra în vigoare la începutul următoarei perioade de abonament după data modificării prețului. După cum este permis de legislație, acceptați noul preț continuând să utilizați abonamentul dvs. recurent după ce modificarea prețului intră în vigoare. Dacă nu sunteți de acord cu modificările de preț, aveți dreptul să respingeți modificarea prin anularea abonamentului dvs. recurent înainte ca modificarea prețului să intre în vigoare. Prin urmare, asigurați-vă că ați citit cu atenție orice astfel de notificare a modificărilor de preț.

Plătile nu sunt rambursabile și nu există rambursări sau credite pentru perioadele utilizate parțial. Puteți anula un abonament recurent in orice moment, dar dacă vă anulati abonamentul înainte de sfârșitul perioadei de abonament, nu vom rambursa niciun fel de taxe de abonament deja plătite către noi. Cu toate acestea, după orice anulare, veți continua să aveți acces la serviciu până la sfârșitul perioadei actuale de abonament.

În orice moment și din orice motiv, putem oferi o rambursare, o reducere sau alte contraprestații unora sau tuturor utilizatorilor noștri („credite”). Cuantumul și forma acestor credite și decizia de a le acorda sunt la discreția noastră exclusivă și absolută.

Acordarea de credite într-o singură situație nu va da dreptul la credite în viitor pentru cazuri similare și nici nu ne obligă sa oferim credite în viitor, în nici-un caz.

Dacă v-ați abonat pe site-ul nostru web, puteți anula contactând asistența sau selectand Anulare Subscribe, urmând instrucțiunile de pe ecran pentru a continua și anula abonamentul.


Dreptul de retragere

Produsele oferite de GENER8PROFIT prin intermediul Platformei reprezintă conținutul digital care nu este livrat pe un suport material, utilizatorul declarând că are cunoștință de acest aspect și acceptând formatul digital al produsului, care este definit conform art. 2 pct. 11 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Astfel, având în vedere că produsele furnizate reprezintă conținut digital, conform art. 16 lit m al Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative nu aveți dreptul de a solicita retragere din contractul încheiat cu GENER8PROFIT , și implicit returnarea produselor achiziționate.

Plasarea unei comenzi pe site, prin parcurgerea tuturor pașilor, echivalează cu acordul dumneavoastră prealabil expres de începere a prestării și furnizare a produselor digitale și, totodată, confirmare că ați luat cunoștință că vă pierdeți dreptul legal la retragere, prevăzut de Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii

Securitatea

Nu este permisă utilizarea Platformei în scopul introducerii în mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la această Platformă, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau bază de date în legătură cu aceasta Platformă. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor vă angajați să nu atacați acest Site prin intermediul unui atac de blocare a serviciului.

Nerespectarea dispozițiilor din prezenta sectiune va fi raportată autorităților competente, potrivit prevederilor legale aplicabile, în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza Platforma.

Sunt interzise în mod nelimitativ urmatoarele activități desfășurate prin intermediul Platformei:

 1. defăimarea, abuzul, hărțuirea, urmărirea, amenințarea, lezarea sau încălcarea drepturilor (inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de proprietate intelectuală) a altor persoane;
 2. publicarea, încărcarea, distribuirea sau diseminarea oricarui conținut cu caracter obscen, defăimator sau ilicit;
 3. utilizarea Platformei în scopuri care contravin reglementarilor legale, precum și în orice alt scop care excedă celui stabilit prin acești Termeni și Condiții;
 4. publicarea unor fișiere sau a altor tipuri de materiale informatice care conțin virusi, viermi sau alte programe cu intenția de a distruge sau de a afecta orice sistem sau informație;
 5. promovarea oricaror chestionare, concursuri, jocuri piramidale sau corespondența tip „chain letter”;
 6. publicarea aceluiași continut în mod repetat (spamming);
 7. restricționarea sau obstrucționarea utilizarii Platformei de către orice alte persoane. Insinuarea sau afirmarea faptului ca GENER8PROFIT garantează sau susține în orice mod orice afirmații pe care le faceți și/sau orice produse sau servicii furnizate prin intermediul Platformei sau în afara acesteia, în lipsa acordului prealabil manifestat în scris de catre admistrator;
 8. utilizarea oricăror sisteme manuale sau automatizate în vederea colectării ilicite de date personale, copierii informațiilor sau al indexării serviciilor;
 9. atacarea cibernetică a Platformei, a utilizatorilor inscriși în Platformă,, a serverelor și/sau a rețelelor aferente;
 10. afectarea sau încălcarea în orice mod a drepturilor și intereselor legitime ale GENER8PROFIT ;
 11. încărcarea de material cu conținut jignitor, ofensator sau dăunător, indecent, denigrator, pornografic, incluzând în mod nerestrictiv conținut ce pledează în favoarea, instigă sau promovează rasismul, intoleranța religioasă, ura sau agresiunea fizică împotriva altor indivizi sau grupuri de persoane;
 12. publicarea de conținut sau furnizarea accesului la conținuturi ce exploateaza minorii în mod abuziv, violent sau sexual;

GENER8PROFIT își rezervă dreptul unilateral de a îndepărta orice conținut ce contravine acestor prevederi, precum și de a bloca accesul la Platformă, respectiv de a refuza prestarea Serviciilor către persoanele care nu respectă prevederile acestor Termeni și Condiții. Blocarea accesului la Platformă și prestarea Serviciilor vor fi precedate de o notificare din partea suportului.

De asemenea, GENER8PROFIT își rezervă dreptul de a se îndrepta împotriva tuturor persoanelor ce sunt vinovate de cauzarea oricăror prejudicii GENER8PROFIT sau Platformei, prin încălcarea obligațiilor cuprinse în acești Termeni și Condiții.

Prejudicii de Imagine provocat Platfomei

Orice prejudiciu de imagine provocat Platformei, prin publicarea unor afirmații defăimatoare, false sau care nu au fost dovedite în mod obiectiv la adresa Platformei în orice mod (inclusiv platforme de social media precum dar fără a se limita la Facebook și Instragram) va atrage răspunderea civilă a persoanelor responsabile, inclusiv obligația de a acoperi toate costurile generate pentru inlăturarea prejudiciului, angajarea de avocați, executori judecătorești, notificarea persoanelor sau orice alt astfel de cost. GENER8PROFIT nu dorește cenzurarea opiniilor utilizatorilor săi dacă acestea reprezintă o recenzie obiectivă și argumentată.

Reziliere

Prezentului Contract va intra în vigoare la data finalizării introducerii datelor necesare pentru deschiderea contului sau din data achitării abonamentului și va continua până când va fi încetat de GENER8PROFIT sau de Dumneavoastră, conform prevederilor de mai jos.


Puteți să încetați utilizarea Serviciilor noastre prin trimiterea unei notificări prealabile cu termen de 30 de zile, anterior datei încetării efective.

Putem înceta utilizarea de către Dumneavoastra a oricarui Serviciu cu o notificare prealabilă cu 30 de zile.

Putem suspenda sau rezilia prezenților Termeni și Condiții dacă stabilim că:

 1. ați încălcat în mod semnificativ sau în mod repetat prevederile lor și nu ați reușit să remediați încălcarea în termen de 7 zile de la primirea notificării transmise de moderatori în acest sens;
 2. contul Dumneavoastră este utilizat pentru activități înșelătoare sau frauduloase sau ilegale;

Vă vom notifica cu promptitudine cu privire la orice astfel de reziliere sau suspendare prin e-mail sau mijloace similare care v-au fost trimise individual, indicând motivul și orice optiuni de recurs, cu excepția cazului în care avem motive să credem că furnizarea acestor informații va impiedica investigarea sau prevenirea activităților înșelătoare, frauduloase sau ilegale.

Încetarea sau suspendarea serviciului nu va avea ca efect stingerea obligatiilor scadente ale dumneavoastră, prezentele prevederi având aplicabilitate și pentru viitor.

Raspundere și Limitări

GENER8PROFIT nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații sau de orice alta natură) care poate să apară direct sau indirect din cauza informațiilor sau conținuturilor incluse sau absente pe Platformă sau a nefuncționării sau funcționării necorespunzătoare a Platformei.

GENER8PROFIT nu va fi responsabilă pentru nici o daună adusă calculatorului pe care il utilizați pentru accesarea Platformei sau virusi care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe Platformă sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe Platformă.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a Platformei sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neândeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componență a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricarei alte parți.

Reclamații

Pentru orice cereri, sugestii, întrebări și reclamații cu privire la Platformă vă rugăm să ne trimiteti un email.

Orice reclamație va fi soluționată, într-un termen de maxim 30 de zile. Lipsa unui răspuns nu angajează sub nici-o formă răspunderea juridică de orice natură a Platformei.

Sunteți de acord să nu faceți publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului Platformei inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, material video, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe Platformă și sunt proprietatea exclusivă a Platformei GENER8PROFIT.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepărtarea semnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe Platformă fără permisiunea expresă acordată in scris de către administrator.

Prin plată aferenta înscrierii la un curs sau alt serviuciu oferit de GENER8PROFIT nu achiziționati dreptul de proprietate asupra acestora; dreptul de proprietate și drepturile de autor ale cursului rămân în exclusivitate ale GENER8PROFIT.

Nu aveti dreptul să utilizați cursul și / sau materialele aferente cursului în scopuri comerciale. Sunteți obligat să nu utilizați cursul in scopuri ilegale, ilicite sau imorale.

Orice utilizare ilegală a cursurilor comercializate pe site-ul GENER8PROFIT poate conduce la proceduri civile sau penale, judiciare sau extrajudiciare, prin intermediul titularului drepturilor respective.

Sunteți obligat să despăgubiți GENER8PROFIT de orice daune care decurg din încălcarea obligațiilor menționate anterior sau care decurg din incălcarea drepturilor proprii sau ale terților; inclusiv pierderile economice și alte astfel de consecinte. Trebuie să despăgubiți GENER8PROFIT de orice pretenții ale unor terțe părti care decurg din astfel de încălcări.

Relația Părților

Dumneavoastră și GENER8PROFIT suntem contractanți independenți și nimic din prezentul Contract nu va fi interpretat în sensul de a crea un parteneriat, o asociere în participație, o agenție, o franciză, un reprezentant de vânzări sau o relație de muncă între părți. Nu veți avea autoritatea de a face sau accepta oferte sau declarații în numele nostru. Nu veți face nici o declarație, fie pe site-ul dumneavoastră sau în alt mod, care ar contrazice nimic în această secțiune.

Publicitatea și conținutul furnizat de terți Părți ale Conținutului Platformei pot să fie furnizate de terțe persoane. De asemenea, în interiorul Conținutului Platformei pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. GENER8PROFIT nu este responsabilă în nici-o măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, GENER8PROFIT nu este responsabilă asupra conținutului paginilor la care se face trimitere din Platformă.

Forță majoră

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care ii revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligației respective a fost cauzată de forță majoră, asa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forță majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 15 zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea. Orice neânțelegere intervenită între GENER8PROFIT și Dumneavoastră în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea Platformei urmează să fie rezolvate doar pe cale amiabilă.

GENER8PROFIT pune la dispoziția dumneavoastră informații, materiale și programe educaționale despre piețele financiare, cryptomonede și managementul riscului.

GENER8PROFIT nu este un broker înregistrat, consultant financiar, analist sau consilier de investiții. Toate articolele, materialele, informațiile și/sau orice alte date disponibile pe https://gener8profit.com au scop exclusiv educativ sau informativ, nu sunt și nu pot fi considerate recomandări de cumpărare/vânzare/păstrare a unui anumit instrument financiar, nu reprezintă și nu trebuie tratate ca indicații sau sfaturi privind strategiile de tranzacționare aplicate pe conturi demo sau reale.

Toate informațiile transmise prin newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau în orice alt produs sau serviciu (inclusiv Cursurile) care este realizat sau pus la dispoziție de https://gener8profit.com nu reprezintă activitate de consultanță finaciară, fiscală sau de investiții și nu poate angaja sub nicio formă și în fața nici-unei persoane fizice sau juridice ori autorităților răspunderea https://gener8profit.com (GENER8PROFIT ).


Dispozitii finale

GENER8PROFIT își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile. În acest sens, aceste condiții se pot modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Dacă nu sunteți de acord cu modificările aduse acestor Termeni și Condiții puteți înceta utilizarea Platformei, iar, dacă aveți un cont de utilizator deschis în Platformă il puteti sterge. Continuarea utilizării contului valorează după 30 de zile de la publicarea modificarilor reprezintă acceptul dumneavoastră a Termenilor si Conditiilor.

Continuarea accesarii și/sau utilizării Platformei și a Serviciilor acesteia este considerat acordul dumneavoastră cu privire la orice modificare.