RoBoLex AI Beta*
Tranzacționăm profitabil,
ajutați de intelegența artificială
MAPS
1
High Quality
We are a leading firm in providing value to our customers. Each member of our team has at least five years of legal experience. We love what we do.
2
Good Support
Our managers are always ready to answer your questions. You can call us during the weekends and at night. You can also visit our office for a personal consultation.
3
Individual Approach
Our company works according to the principle of individual approach to every client. This method allows us to achieve success in problems of all levels.
4
11

To provide BUY or SELL signals, RoboLex AI performs the following 5 steps:

 1. Data preprocessing: cleaning, normalizing, and processing financial data to fit the machine learning model.
 2. Modeling: selecting an appropriate machine learning model, training it with financial data, and evaluating the model's performance.
 3. Data analysis: utilizing the trained model to analyze current financial data and predict market trends.

Generarea semnalelor: generarea semnalelor de cumpărare sau vânzare în funcție de predicțiile modelului. Signal generation: generating buy or sell signals based on the model's predictions.

Monitoring and updating: monitoring the model's performance and updating it based on new data and market changes.

 1. Monitorizare și actualizare: monitorizarea performanței modelului și actualizarea acestuia în funcție de noile date și schimbări ale pieței.

Este important de menționat că aceste semnale generate de RoboLex AI

sunt doar indicații și nu garantează rezultate financiare pozitive permanent.

Investitorii pot să ia în considerare și alți factori în luarea deciziilor de investiții.


It is important to note that these signals generated by RoboLex AI are only indications and do not guarantee permanent positive financial results.
Investors may consider other factors when making investment decisions.

Cum lucrează strategia

La moment , pentru a proteja strategia de copiere sau corupere, și pentru că sistemul este în perioada de testare, tranzacționarea se face de fiecare trader (abonat) în parte în mod manual.Fiecare abonat tranzacționează manual, dar este ghidat de semnalele unui robot de tranzacționare bazat pe inteligența artificială. (AI eng.)

Software-ul utilizează un model de învățare automată pentru a genera semnale de tranzacționare și oferă în canalul privat de Telegram sugestii investitorului în ceea ce privește momentul optim de intrare sau ieșire din piață. Investitorul totuși este responsabil și decide apoi dacă are timp, resurse și desigur posibilitatea să urmeze sau nu sugestiile robotului.

Înainte de a Tranzacționa
Trebuie să ei în considerare următoarele:
 1. Cunoașterea propriilor obiective financiare: Este important să se știe ce se dorește să se obțină prin tranzacționare, cum ar fi o creștere a veniturilor sau o diversificare a portofoliului.
 2. Studierea pieței: Este important să se înțeleagă caracteristicile pieței și modul în care acestea pot afecta prețurile activelor tranzacționate.
 3. Înțelegerea riscurilor: Este important să se știe care sunt riscurile asociate cu tranzacționarea și cum acestea pot afecta starea financiară.
 4. Cunoașterea strategiilor de tranzacționare: Este important să se aibă cunoștințe despre diferitele strategii de tranzacționare și să se aleagă cea mai potrivită pentru obiectivele financiare personale.
 5. Stabilirea unui buget: Este important să se stabilească un buget pentru tranzacționare și să se evite investiția mai mult decât se poate permite pierderea.
 6. Folosirea unui broker de încredere: Este important să se aleagă un broker de încredere, cu o istorie de performanță pozitivă și cu regulamentare adecvată.
 7. Participarea la educație și formare:Participarea la cursuri sau programe de formare poate ajuta la îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților de tranzacționare.
Disciplina în Trading

Disciplina este un factor esențial în tranzacționare și poate face diferența între succes și eșec. Acțiunile care pot ajuta la menținerea disciplinei în tranzacționare sunt:

 1. Urmărirea unui plan de tranzacționare: Este important să se urmeze un plan de tranzacționare și să se evite luarea deciziilor impulsiv sau pe baza emoțiilor.
 2. Menținerea obiectivelor financiare: Este important să se mențină obiectivele financiare stabilite și să se evite schimbarea acestora pe parcursul tranzacționării.
 3. Evitarea tranzacționării pe baza emoțiilor: Este important să se evite tranzacționarea pe baza emoțiilor, cum ar fi frica sau setea de răzbunare, și să se ia decizii bazate pe analizele și evaluările adecvate.
 4. Controlul cheltuielilor: Este important să se controleze cheltuielile și să se evite investiția mai mult decât se poate permite pierderea.
 5. Monitorizarea performanței: Este important să se monitorizeze performanța tranzacțiilor și să se ia măsuri pentru a îmbunătăți acestea, dacă este necesar.
 6. Adaptarea la schimbările pieței: Este important să fii flexibil și să te adaptezi la schimbările pieței, astfel încât să poți profita de oportunități și să eviți pierderile.
 7. Menținerea unui registru: Este important să ai un registru al tranzacțiilor și să evaluezi performanța tot timpul, pentru a identifica zonele de îmbunătățire.
Abonamentele - încep cu luna Iunie 2023
Alege perioada oportună pentru tine
și bronează-ți un loc cu reducere acum !!!
REDUCEREA
valabilă doar în perioada de PRESALE
More products
Unde Tranzacționăm ?

Suntem mândri să avem conectare la toate piețele financiare.
Însă, suntem și mai mândri de dezvoltarea noastră continuă prin implementarea și ajutorul AI.
Cu semnalele noastre, oferim investitorilor de toate nivelurile oportunități de tranzacționare informate și bine fundamentate. Însă, suntem conștienți de faptul că dezvoltarea continuă în acest domeniu este vitală, iar utilizarea AI poate îmbunătăți semnificativ performanța tranzacțiilor noastre.
Prin implementarea și ajutorul AI, putem identifica modele și tendințe care pot fi greu de observat de către oameni. Acest lucru ne va permite să oferim recomandări de tranzacționare mai precise și mai eficiente, care să ajute investitorii să maximizeze profiturile și să minimizeze riscurile.
În plus, echipa noastră de experți în domeniul financiar colaborează în continuare cu specialiști în AI pentru a dezvolta modele de învățare automată și analiză a datelor, care să ne ajute să identificăm cele mai bune oportunități de tranzacționare.
Alătură-te nouă astăzi și începe să beneficiezi de cele mai precise semnale de tranzacționare pentru toate piețele financiare, împreună cu cele mai avansate tehnologii AI..
Opțiuni Binare
Forex / Stocks / Index
Crypto