RoBoLex AI Beta*
Tranzacționăm profitabil,
ajutați de intelegența artificială

Pentru a oferi semnale de BUY sau SELL RoboLex AI execută la momnet 5 pași:

 1. Preprocesare date: curățarea, normalizarea și prelucrarea datelor financiare pentru a se potrivi cu modelul de învățare automată.
 2. Modelare: alegerea unui model de învățare automată adecvat, antrenarea acestuia cu datele financiare și evaluarea performanței modelului.
 3. Analiza datelor: utilizarea modelului antrenat pentru a analiza datele financiare actuale și a prezice trend-urile pieței.
 4. Generarea semnalelor: generarea semnalelor de cumpărare sau vânzare în funcție de predicțiile modelului.
 5. Monitorizare și actualizare: monitorizarea performanței modelului și actualizarea acestuia în funcție de noile date și schimbări ale pieței.

Este important de menționat că aceste semnale generate de RoboLex AI

sunt doar indicații și nu garantează rezultate financiare pozitive permanent.

Investitorii pot să ia în considerare și alți factori în luarea deciziilor de investiții.

Cum lucrează strategia

La moment , pentru a proteja strategia de copiere sau corupere, și pentru că sistemul este în perioada de testare, tranzacționarea se face de fiecare trader (abonat) în parte în mod manual.Fiecare abonat tranzacționează manual, dar este ghidat de semnalele unui robot de tranzacționare bazat pe inteligența artificială. (AI eng.)

Software-ul utilizează un model de învățare automată pentru a genera semnale de tranzacționare și oferă în canalul privat de Telegram sugestii investitorului în ceea ce privește momentul optim de intrare sau ieșire din piață. Investitorul totuși este responsabil și decide apoi dacă are timp, resurse și desigur posibilitatea să urmeze sau nu sugestiile robotului.

Înainte de a Tranzacționa
Trebuie să ei în considerare următoarele:
 1. Cunoașterea propriilor obiective financiare: Este important să se știe ce se dorește să se obțină prin tranzacționare, cum ar fi o creștere a veniturilor sau o diversificare a portofoliului.
 2. Studierea pieței: Este important să se înțeleagă caracteristicile pieței și modul în care acestea pot afecta prețurile activelor tranzacționate.
 3. Înțelegerea riscurilor: Este important să se știe care sunt riscurile asociate cu tranzacționarea și cum acestea pot afecta starea financiară.
 4. Cunoașterea strategiilor de tranzacționare: Este important să se aibă cunoștințe despre diferitele strategii de tranzacționare și să se aleagă cea mai potrivită pentru obiectivele financiare personale.
 5. Stabilirea unui buget: Este important să se stabilească un buget pentru tranzacționare și să se evite investiția mai mult decât se poate permite pierderea.
 6. Folosirea unui broker de încredere: Este important să se aleagă un broker de încredere, cu o istorie de performanță pozitivă și cu regulamentare adecvată.
 7. Participarea la educație și formare:Participarea la cursuri sau programe de formare poate ajuta la îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților de tranzacționare.
Disciplina în Trading

Disciplina este un factor esențial în tranzacționare și poate face diferența între succes și eșec. Acțiunile care pot ajuta la menținerea disciplinei în tranzacționare sunt:

 1. Urmărirea unui plan de tranzacționare: Este important să se urmeze un plan de tranzacționare și să se evite luarea deciziilor impulsiv sau pe baza emoțiilor.
 2. Menținerea obiectivelor financiare: Este important să se mențină obiectivele financiare stabilite și să se evite schimbarea acestora pe parcursul tranzacționării.
 3. Evitarea tranzacționării pe baza emoțiilor: Este important să se evite tranzacționarea pe baza emoțiilor, cum ar fi frica sau setea de răzbunare, și să se ia decizii bazate pe analizele și evaluările adecvate.
 4. Controlul cheltuielilor: Este important să se controleze cheltuielile și să se evite investiția mai mult decât se poate permite pierderea.
 5. Monitorizarea performanței: Este important să se monitorizeze performanța tranzacțiilor și să se ia măsuri pentru a îmbunătăți acestea, dacă este necesar.
 6. Adaptarea la schimbările pieței: Este important să fii flexibil și să te adaptezi la schimbările pieței, astfel încât să poți profita de oportunități și să eviți pierderile.
 7. Menținerea unui registru: Este important să ai un registru al tranzacțiilor și să evaluezi performanța tot timpul, pentru a identifica zonele de îmbunătățire.
Abonamente din Septembrie 2023
Alege perioada oportună pentru tine
și bronează-ți un loc cu reducere acum !!!
REDUCEREA
valabilă doar în perioada de PRESALE
More products
Unde Tranzacționăm ?

Suntem mândri să avem conectare la toate piețele financiare.
Însă, suntem și mai mândri de dezvoltarea noastră continuă prin implementarea și ajutorul AI.
Cu semnalele noastre, oferim investitorilor de toate nivelurile oportunități de tranzacționare informate și bine fundamentate. Însă, suntem conștienți de faptul că dezvoltarea continuă în acest domeniu este vitală, iar utilizarea AI poate îmbunătăți semnificativ performanța tranzacțiilor noastre.
Prin implementarea și ajutorul AI, putem identifica modele și tendințe care pot fi greu de observat de către oameni. Acest lucru ne va permite să oferim recomandări de tranzacționare mai precise și mai eficiente, care să ajute investitorii să maximizeze profiturile și să minimizeze riscurile.
În plus, echipa noastră de experți în domeniul financiar colaborează în continuare cu specialiști în AI pentru a dezvolta modele de învățare automată și analiză a datelor, care să ne ajute să identificăm cele mai bune oportunități de tranzacționare.
Alătură-te nouă astăzi și începe să beneficiezi de cele mai precise semnale de tranzacționare pentru toate piețele financiare, împreună cu cele mai avansate tehnologii AI..
Opțiuni Binare
Forex / Stocks / Index
Crypto